Kranarmar

Våra kranarmar är tillverkade av sömlösa profilrör av högsta kvalitè och slitstyrka, vilket ger en god driftsäkerhet och genererar till en bättre totalekonomi. Varje kranarm ska uppfylla kundens önskan om effektiv och säker hantering av gods och material. Tillverkas i 1, 2 eller 3 delad mekaniskt eller hydrauliskt utförande. På varje del monteras ett mekaniskt stopp som förhindrar att delarna dras i sär. Levereras med stora BM fäste, komplett med krok och schakel. Alla våra kranarmar är CE-märkta och vi kan tillhandahålla lyftdiagram.

Tillbehör: Winsch, Grip, Rotator och Våg.

  • Mekaniska kranarmar

Är tillverkad av samma höga kvalitè och slitstyrka som våra övriga kranarmar. 

  • Hydrauliska kranarmar

Är tillverkade av samma höga kvalité och slitstrka som våra övriga kranarmar. All hydraulik ingår!  Kommer med rullupphängda balkar. Våra hydrauliska kranarmar finns med utvändig cylinder eller med invändig cylinder i balken som skydd av cylindern.

  • Steglös hydraulisk kranarm

Är tillverkade av samma höga kvalité och slitstrka som våra övriga kranarmar. All hydraulik ingår! Kommer med rullupphängda balkar och steglöst hydrauliskt utskjut samt med en förlängningsjobb som är 2 meter lång.

Instagram

dont hide

© Copyright 2017, Quickman Produktion AB